Corona-update

Het zijn bizarre tijden! Graag geven we u een update omtrent de huidige situatie rondom de Kermis Stiens.

UPDATE 22-01-2021
De kermis in Stiens voor 2021, die reeds met potlood in de agenda stond voor donderdag 10 t/m zondag 13 juni 2021, gaat vanwege de ontwikkelingen rondom het coronavirus niet door. Mocht de gehele situatie in de komende periode onverwachts dusdanig verbeteren, dan zullen we opnieuw naar de mogelijkheden kijken. Via deze website houden we u hierover op de hoogte.

UPDATE 22-04-2020:
De Kermis in Stiens, die plaats zou vinden op 11 t/m 14 juni 2020, is vanwege het COVID-19 virus helaas afgelast. Namens de organisatie en alle exploitanten wensen we iedereen in deze tijd veel sterkte toe. Blijf vooral gezond en denk goed om elkaar! 

UPDATE 09-04-2020:
Wat de komende periode gaat brengen en of de kermis in Stiens door kan gaan is voor ons allen nog heel onzeker.

Uiteraard volgen wij, als bestuur van Stichting Kermis Leeuwarderadeel, nauwlettend alle ontwikkelingen rondom het coronavirus. Op basis van de landelijke adviezen en onze regionale / lokale overleggen met alle betrokken partijen, zullen we de komende periode een definitief besluit gaan vormen over het wel of niet doorgaan van de kermis in Stiens. Te allen tijde staat de gezondheid van de exploitanten en onze bezoekers voorop! We houden u uiteraard op de hoogte via onze website. Voor nu blijf vooral gezond en denk goed om elkaar.

Stienzer Keatsdagen 2020 afgelast
In dezelfde week van de kermis worden traditiegetrouw ook ieder jaar de Stienzer Keatsdagen georganiseerd.

De organisatie van de Stienzer Keatsdagen heeft ons laten weten dat ze na zorgvuldige overwegingen er dit jaar voor hebben gekozen om, met pijn in het hart, het evenement af te lassen. Dit had mede ook te maken met het opschorten van de KNKB kaatsagenda. Meer hierover lees u op de website van Keatsclub de Boer.